De open dag op 7 mei was een groots succes met heerlijk zonnig weer. In twee groepen, bij toeval eerst een groep minderjarigen en daarna een groep volwassenen, hebben de bezoekers kennis gemaakt met LudoSport. Hierbij hebben ze geleerd hoe ze op een veilige manier punten kunnen scoren bij een gevecht en hoe je hiervoor kan verdedigen. Aansluitend hebben de bezoekers een rondje king-of-the-hill met de aanwezige ludosport atleten gedaan. Het was duidelijk dat er al heel wat talent tussen zat en we hadden enorm veel plezier.


Er zijn ook nieuwe aanmeldingen voor volgend jaar, waarvan er één zelfs direct bij de lessen wilde aansluiten. Super gaaf! Wil jij ook volgend jaar leren hoe je met een lichtzwaard kunt omgaan en hoe je moet strijden in de arena, stuur een mail of meld je aan voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte met bijvoorbeeld de roosters voor volgend jaar.

Geef een reactie