English below

Zaterdag 7 mei bieden we de gelegenheid om gratis kennis te maken met LudoSport in Purmerend. Dit is een sport uit Italië met lichtzwaarden(!) In de middag komen meerdere athleten bij elkaar voor demonstraties en workshops, en kan jij hier ook leren om veilig om te gaan met een lichtzwaard. Geef je hier op!

We zijn van 14:00 tot 17:00 op het voetbalveld te vinden tegenover De Jutter in Purmerend. Dit is in de buurt van een bushalte, een treinstation en een parkeerplaats. We doen vijf workshop rondes en drie demonstraties. Geef je hier op!

De Brasserie de Jutter is dichtbij om (na afloop) een kopje koffie of appelsap te nuttigen. Ook zijn daar wc’s beschikbaar.

Volgend jaar, in september, starten er twee nieuwe groepen in de eerste vorm van LudoSport. Eén groep voor de jeugd (8-13 jaar) en één groep voor volwassenen (14+). Meld je alvast aan per mail als je geïnteresseerd bent, of kom eerst even snuffelen bij de open dag!
———————————————————————————–
Saturday the 7th of May we offer a free discovery of LudoSport in Purmerend. This is a sport from Italy with lightsabers (!) In the afternoon several athletes will meetup for demonstrations and workshops, were you can learn to wield a lightsaber safely. Sign up now!

We will be available between 14:00 and 17:00 on a soccer field across the road of de Jutter. This is in the neighbourhood of a bus stop, a train station and parking lot. We will guide five workshops and three demonstrations. Sign up now!

Restaurant de Jutter is very close by to get a drink (after the workshop). They also have bathrooms.

Next year, in September, two new groups in form one will start in Purmerend. One younglings group (8-13 years of age) and one adults group (14+). You can already send us an email if you are interested, or visit the discovery session first.

Geef een reactie