Het is zo ver! Aanstaande woensdag 8 september start LudoSport in Amsterdam. We starten om 20:00 met de inlooplessen in het USC Universum, Zaal 3. Voor meer informatie zie USC sport.

De lessen zijn elke week verschillend en zullen afhankelijk van de sporters moeilijker of makkelijker gemaakt worden. Vanwege de vrije inloop zijn dit geen reguliere lessen welke toewerken naar het afronden van één volledige vorm, maar het zijn lessen die toegewijd zullen zijn aan trainen, introducties tot ludosport en behendigheid van het wapen.

Alle lessen beginnen met een warming-up, vervolgens worden er bijvoorbeeld nieuwe technieken aangeleerd of oude herhaald met afwisselende oefeningen. Daarna wordt het licht gedimd en worden de lichtzwaarden aangezet voor een stukje sparren waarin de zojuist geleerde technieken kunnen worden toegepast in een echt gevecht.


Geef een reactie